5 خطر فریز کردن گوشت/ این روش فریزکردن یک اشتباه فاحش است

فریز کردن روش رایج برای نگه داری از گوشت است اما اشتباه بزرگی که بسیاری از افراد در فریز کردن آن انجام می‌دهند باعث بروز مشکلات زیادی می‌شود.

زندگی رنگی به نقل از نمناک | گوشت فریز شده به طور کلی ایمن است و می‌تواند برای مدت طولانی نگهداری شود. با این حال، در برخی موارد، اگر به درستی نگهداری نشود یا از گوشتی که قبلاً در حالت فریز شده استفاده می‌شود، خطراتی ممکن است وجود داشته باشد. برخی از خطرات مرتبط با گوشت فریز شده عبارتند از:

1. **تغییر در کیفیت و طعم**: اگر گوشت به مدت طولانی در فریزر باقی مانده باشد، ممکن است طعم و بافت آن تغییر کند و کیفیت آن کاهش یابد.

2. **خطر اکسیداسیون چربی**: اگر گوشت به درستی بسته‌بندی نشده باشد، اکسیژن می‌تواند وارد شود و باعث اکسیداسیون چربی‌ها در گوشت شود که می‌تواند به تغییر در طعم و بوی آن منجر شود.

3. **ریسک افزایش باکتری**: گوشت فریز شده هنگامی که آن را از فریزر خارج می‌کنید و به دمای اتاق می‌آورید، ممکن است باکتری‌ها شروع به رشد کنند. بنابراین، مهم است که گوشت را به سرعت و در شرایط مناسب مصرف کنید.

4. **احتمال افزایش خطر انگل‌ها**: در برخی موارد، گوشت فریز شده ممکن است حاوی انگل‌ها باشد، اما در اکثر موارد، فریز کردن می‌تواند این خطر را کاهش دهد. با این حال، همچنان مهم است که گوشت را به درستی پخت کنید تا از احتمال انتقال انگل‌ها جلوگیری شود.

5. **ریسک سلامتی مرتبط با تخمیر و تجزیه گوشت**: در موارد نادر، گوشت فریز شده ممکن است برای مدت زمان طولانی‌تری در فریزر باقی بماند و در اثر تخمیر و تجزیه طبیعی، باعث ایجاد سموم شود.

برای کاهش خطرات مرتبط با گوشت فریز شده، مهم است که گوشت را به درستی بسته‌بندی کرده و در دمای مناسب نگهداری کنید، همچنین، می‌توانید گوشت را به مدت زمان معقولی در فریزر نگهداری کنید و پس از استفاده از آن به سرعت مصرف کنید.

روش غلط فریز کرد گوشت

شاید بسیاری از شما هم عاشق خوردن گوشت قرمز باشید و آن را در اکثر مواد غذایی خود استفاده کنید اما نکات مهمی وجود دارد که باید در نظر بگیرید. مخصوصا زمانی که می‌ خواهید گوشت قرمز را فریز کنید.اگر قرار است که گوشت را داخل فریزر یا یخچال بگذارید، حتماً آن را خرد و تکه تکه کنید و بعد داخل فریزر بگذارید. گوشت پخته شده را نیز هرگز داخل فریزر قرار ندهید. بهتر است که تکه های گوشت را خرد کنید و تکه ها هم نسبتاً بزرگ باشد اما هرگز گوشت تکه نشده را داخل فریزر نگذارید.

اگر قرار است که گوشت قرمز باقی مانده را در فریزر بگذارید، توصیه ما این است که دمای فریزر چهل درجه فارنهایت یا بیشتر باشد. علت انجام این کار این است که دما هرچقدر بالاتر باشد، از ایجاد باکتری ها و رشد آن ها جلوگیری می کند؛ پس باید محیط را به اندازه کافی خنک کنید.

مصرف گوشت قرمز حاوی باکتری، شما را به بیماری‌ های سختی دچار می‌ کند. باکتری های مختلفی مانند ای.کولی یا سالمونلا ممکن است در گوشت قرمز پیدا شود؛ بنابراین در ذخیره و فریز کردن آنها باید خیلی دقت کنید، زیرا اگر این باکتری وارد بدن شود، باعث ایجاد مشکلات سخت و شدیدی مانند اسهال، عفونت ادراری، بیماری‌ های تنفسی و عفونت خونی خواهد شد.