زندگی رنگی به نقلایرنا| یکی از این شرکتها، شرکت توسعه بینالمللی ایرانمال است که حدود ۷۴ هزار میلیارد تومان از بانک آینده تسهیلات گرفته.
به عبارت بهتر آقای علی انصاری، به عنوان سهامدار عمده بانک و همچنین صاحب شرکتهای زیر مجموعه آن، از محل سپردههای مردم به خود تسهیلات داده و در موارد زیادی نیز آنها را بازپرداخت نکرده است. در حقیقت تا پایان سال ۱۴۰۱، بیش از ۷۳ درصد تسهیلات بانک آینده به شرکتهای زیر مجموعه آن پرداخت شده است.
بانک مرکزی در اوایل نیمه دوم سال ۱۴۰۰ با استناد به مصوبه شورای پول و اعتبار، ۶۰.۳ درصد از سهام بانک آینده را که متعلق به یک فرد از سهامداران این بانک بود مازاد تشخیص داد بر این اساس به موجب ماده ۵ قانون اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی حق رأی این سهام را به وزارت اقتصاد تفویض کرد.بانک آینده منحل شددرواقع بررسی این موضوع نشان میدهد به ظاهر و روی کاغذ قانون رعایت شده و هیچ کسی بیش از ۱۰ درصد سهامدار بانک آینده نیست اما ظاهراً برخی از سهامداران که به این موضوع گلایه مند بودند از بانک مرکزی شکایت کرده و به دیوان عدالت اداری اعتراض کردند؛ که یک بار در دی ماه ۱۴۰۰ از دیوان رأی توقف گرفتند و یک بار هم در شهریور ۱۴۰۱ رأی به نفع سهامداران و نقض حکم شورای پول و اعتبار صادر شد؛ اما مجدداً در مهر ماه همان سال شعبه تجدیدنظر دیوان مصوبه شورای پول و اعتبار را تأیید و اعتراض سهامداران را رد کرد. مجدداً سهامداران در خرداد ماه ۱۴۰۲ در دیوان اعتراض کردند و از دیوان دستور توقف در اجرای حکم گرفتند اما باز هم در دوم مرداد ماه شعبه تجدیدنظر به نفع بانک مرکزی و در رد اعتراض سهامداران رأی داد.