زالو درمانی خوب است یا بد ؟ / یک خبر مهم برای افرادی که به دنبال زالو درمانی هستند

آیا زالو درمانی یک روش مناسب در درمان است؟

زندگی رنگی | زالو درمانی یکی از روش‌های سنتی درمانی است که از قدیمی‌ترین روش‌های درمانی موجود است. این روش بر پایه اعتقاد به اینکه اندام‌های مختلف بدن با یکدیگر ارتباط دارند و با ایجاد تعادل در آنها، بیماری‌ها را درمان می‌کند، انجام می‌شود. زالوها با تزریق موادی که مسبب کشیدگی و تحریک عروق می‌شوند، خونریزی را ایجاد می‌کنند. این خونریزی به عنوان راهی برای حذف خون لخته و بهبود جریان خون در ناحیه مورد نظر شناخته می‌شود.

استفاده از زالو درمانی در برخی بیماری‌ها و شرایط به عنوان یک روش موثر معترفی است. به عنوان مثال، در برخی موارد اختلالات عروقی مانند واریس، زالو درمانی ممکن است بهبود بخشیده و علائم را کاهش دهد. همچنین، در برخی موارد مشکلات مفاصل و التهابات مفصلی، زالو درمانی ممکن است به عنوان یک روش تسکین‌دهنده موثر مورد استفاده قرار گیرد.

با این حال، همواره باید توجه داشت که استفاده از زالو درمانی نیازمند مراجعه به پزشک متخصص و مجرب است. زیرا عدم استفاده صحیح از این روش می‌تواند عوارض جانبی جدی داشته باشد. همچنین، در برخی شرایط مانند حساسیت به زالو یا وضعیت‌های خاص سلامتی، استفاده از این روش منعی خواهد بود.

خبر خوب برای طرفداران زالو درمانی

بهداشت نیوز نوشت: نفیسه حسینی یکتا درباره پوشش بیمه‌ای خدمات طب سنتی اظهار کرد: در زمان حاضر، ویزیت متخصصان طب ایرانی تحت پوشش بیمه‌های پایه شامل بیمه تأمین اجتماعی، بیمه سلامت و بیمه نیروهای مسلح قرار دارد.

وی افزود: در عین حال پیشنهادی مبنی بر پوشش بیمه‌ای سه خدمت دیگر طب سنتی را نیز به شورای‌عالی بیمه سلامت ارائه کرده‌ایم که در صورت تصویب در شورای‌عالی، جزئیات آن اعلام خواهد شد. بر اساس بودجه 1402 پوشش بیمه‌ای این سه خدمت باید انجام شود که این موضوع در دستور کار قرار گرفته است و امیدواریم به‌زودی در جلسات آتی شورای‌عالی این موضوع نیز به تصویب برسد.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت در پاسخ به پرسشی مبنی بر پوشش بیمه‌ای خدمات طب سنتی توسط بیمه‌های تکمیلی نیز بیان کرد: مکاتبه‌ای از سوی دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت با معاونت درمان و شورای‌عالی بیمه شده است تا خدمات استاندارد طب سنتی که تحت پوشش بیمه‌های پایه نیستند تحت پوشش بیمه‌های تکمیلی قرار بگیرند.

وی گفت: در زمان حاضر استاندارد 7 خدمت شامل رایحه‌درمانی، زالودرمانی، حجامت، بادکش، فصد، انکباب و حقنه درمانی توسط معاونت درمان وزارت بهداشت ابلاغ و به بیمه‌های تکمیلی اعلام شده است که با توجه به ابلاغ استاندارد خدمتی این خدمات از سوی معاونت درمان، می‌توانند آن را تحت پوشش قرار دهند و اجرای این موضوع بستگی به همکاری بیمه‌های تکمیلی دارد.

حسینی یکتا در پاسخ به این سؤال که "مجموعه‌ها و ادارات چگونه می‌توانند برای دریافت خدمات طب سنتی در سلامتکده‌ها برای کارکنان خود اقدام کنند؟" تصریح کرد:‌ ادارات و مجموعه‌ها می‌توانند با سلامتکده‌های طب سنتی به‌طور مستقیم وارد رایزنی شوند و تفاهم‌نامه منعقد کنند.